Weekaanbieding

Natuurlijk zijn er de nodige dagaanbiedingen. Deze wisselen, zoals de naam al verraadt, dagelijks van assortiment. Je moet dus snel beslissen wanneer je een actie interessant vindt, want morgen zijn al deze acties weer verleden tijd. Gelukkig zijn er ook aanbiedingen voor mensen die graag ietsje meer tijd nemen en graag nog even nadenken of ze iets willen kopen of niet. De weekaanbieding

Elke week een nieuwe actie!

It's all in the name: de weekaanbieding wisselt niet dagelijks, maar wekelijks. Dit betekent dat je niet meteen hoeft te beslissen of je een aanbieding gaat aanschaffen of niet. Je kunt er gerust een nachtje over slapen, of meer nachtjes. Let wel op. Bij deze acties geldt, net als bij dagaanbiedingen: op = op. Wanneer je dus te lang wacht, dan kan het zijn dat de actie is uitverkocht. Wees er dus een klein beetje snel bij wanneer je zeker weet dat je een bepaalde aanbieding wilt aanschaffen.

De weekaanbiedingen van deze week

Onderstaand zie je aanbiedingen van deze week. Wil je bestellen? Klik op de afbeelding en je wordt meteen doorgeleid naar de pagina waarop meer details staan over de actie. Tevens kun je de aanbieding aanschaffen.