Cashback

Korting met cashback

Hoe gemakkelijk zou het zijn wanneer je korting krijg op bijna elke online aankoop die je doet, en dat je het kortingsbedrag gewoon terug op je rekening krijgt gestort. Dit is mogelijk! Dit wordt cashback winkelen genoemd. Het is betrouwbaar indien je bij het juiste portaal cashback shopt en jij kunt er natuurlijk ook gebruik van maken!

Hoe werkt cashback precies?

Je begint met het aanmaken van een account op een cashback website. Op deze website heb je dan een soort rekening waarop je korting wordt gestort. Via je cashbackaccount kun je naar aangesloten webshops klikken. Dit zijn gewoon webshops waar je normaal gesproken ook je online aankopen doet. Nu ben je dus via de cashbacksite op de website van de shop terecht gekomen. Wanneer je nu iets koopt, dan wordt deze sale geregistreerd door de cashback website. Je ontvangt dan een deel van het aankoopbedrag terug op je rekening. Dit kan zowel een bedrag als een percentage zijn. Zodra je een bepaald bedrag op je cashbackrekening hebt staan, dan kun je dit geld laten uitbetalen op je privé rekening. Je kunt dus zo online geld winnen. Zo eenvoudig werkt het dus.

Wat is het voordeel?

Het grote voordeel van cashback is dat het je eigenlijk nauwelijks moeite kost om op nagenoeg élke online aankoop te besparen. Het eenmalig aanmaken van een account kost een klein beetje tijd, maar daarna is het vooral erg eenvoudig: je klikt vanuit de cashback website op de shop naar keuze en koopt je producten. Geen extra handelingen of gedoe. Het systeem registreert je aankoop, waardoor een percentage van je aankoopbedrag wordt teruggestort op je cashbackrekening.

Er bestaan diverse websites die het korting met cachback principe aanbieden. Bekende varianten in Nederland zijn Shopfish en Euroclix. Al deze websites kunnen cashback bieden voor webshops in diverse categorieën. Producten aanschaffen doe je dus door op de link te klikken en op de site van de aanbieder het product te kopen. Over het algemeen zijn al deze websites gelijkwaardig, al is er wel een verschil in de betalingsdrempel waarbij het bedrag uitgekeerd wordt.

Nog meer geld verdienen op je cashback rekening

Vaak kun je ook nog andere dingen doen om je cashback rekening te spekken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ook nog e-mails te lezen en mee te doen aan onderzoeken. Deze onderzoeken en e-mails leveren helaas lang niet zo veel geld op als het kopen van producten. Wil je dus echt snel een cashback bedrag op gaan bouwen, dan doe je er goed aan om al je online aankopen online via de cashbackwebsite te doen.

Terug naar overzicht