Kortingscodes vinden

Zoek kortingscodes

Wanneer je gaat shoppen, dan wil je natuurlijk gebruik maken van de beste kortingscode via een kortingscode-shop. Maar hoe vind je kortingscodes? Wij hebben de handigste manieren voor je op een rijtje gezet.

Zoekmachine

Ben je zelf op zoek naar kortingscodes waar je gebruik van kunt gaan maken? Dan doe je er natuurlijk goed aan om met behulp van een zoekmachine te zoeken. Zoek op "Webshopnaam" + kortingscode, en vaak vind je al talloze verschillende websites die kortingscodes aanbieden. Let wel op: de kortingscodes die op deze websites vermeld worden, beschikken vaak over een datum wanneer deze verlopen. Kijk dus ook voorafgaand aan je aankoop goed of dat de korting nog geldig is.

Twitter en Facebook

Heb jij al een account op Twitter en Facebook? Ook op deze sociale netwerken worden regelmatig updates geplaatst over het vinden en krijgen van kortingscodes. Via deze manier bereiken webshops namelijk een specifieke doelgroep en vinden alleen de echt geïnteresseerden de kortingscode. Soms moet je wel iets doen om de kortingscode te bemachtigen, bijvoorbeeld de facebookpagina liken of volgen op Twitter.

Tip: bereken je echte korting

Korting op producten is natuurlijk altijd mooi, maar het is wel van belang dat het dan ook wel een daadwerkelijke korting is. Grote ketens als Bijenkorf en Mediamarkt verhogen hun prijzen namelijk voordat ze een grote kortingsactie beginnen. Daarom is het handig om ook even de prijzen te vergelijken. Soms is het namelijk zo dat je bij een concurrent minder betaalt zónder kortingscode dan bij je gekozen webshop mét kortingscode. Erg belangrijk om dit in de gaten te houden. Voorkom dus dat je misleid wordt en reken van tevoren uit hoeveel korting je daadwerkelijk krijgt en wat het uiteindelijke aankoopbedrag dan gaat worden.

Terug naar overzicht